GO HDZ BiH Tuzla: Husino zaslužuje veću prepoznatljivost u gradskoj politici

Nositelj liste HDZ BiH za Gradsko vijeće Tuzla Nikica Vidović zajedno s kandidatima razgovarao je su s mještanima Husina kojima je predstavljen izborni program i prioriteti rada u narednom sazivu Gradskog vijeća.

Tom prigodom još jednom je naglašeno da su vijećnici HDZ BiH i članovi Savjeta MZ Husino na čelu sa Stjepanom Božićem osigurali realizaciju nekoliko projekata važnih za ovo mjesto.

Takav angažman bit će smjer za djelovanje i u narednom razdoblju jer Husino zaslužuje veću prepoznatljivost u gradskoj politici i budućim razvojnim projektima. Posebice se to odnosi na realizaciju projekata od novaca koji se uplaćuje u gradski proračun na osnovu rada Termolelektrane Tuzla.

Također, inzistirati će se na dovršetku projekta kanalizacije koji već duže godina iz nerazjašnjenih razloga nije dovršen. I niz drugih važnih projekata bit će prioritet djelovanja vijećnika HDZ BiH.

Sastanak je održan u skladu s epidemiološkim preporukama nadležnih službi u cilju zaštite od COVID-19 – saopšteno je iz GO HDZ BiH Tuzla.

TP

Komentari