Aktuelno

Ostaje li Zlatan Nalić trener Tuzla Cityja?!

Ekipa Tuzla Cityja je danas doživjela debakl na Tušnju, gdje ju je sa 0:4 pregazio furiozni Zrinjski.

Nakon utakmice je odgovornost na sebe preuzeo trener tima iz Simin Hana Zlatan Nalić.

“Dosta nezgodna situacija za stajati ovdje i obrazlagati ovu utakmicu. Zbog toga kao glavni i odgovorni za ovu igru želim da se izvinim navijačima. Preuzimam odgovornost i mislim da to i igrači trebaju da urade. Ono što je vrijedno pomena, jeste da je ovaj Zrinjski danas bio dosta dobar. Ovo je naš prvi kiks, bili su u svim segmentima bolji i ja im čestitam”, istakao je Nalić i otkrio da se igrači danas nisu držali zacrtanog plana.

“Nismo se držali našeg plana, koji je bio potpuno suprotan od ovoga. Na kraju se desilo ovo s ovim ciframa koje su neprijatne za sve.”

Nalić je istakao i kako je ovo prva utakmica od početka sezone koju je njegov tim odigrao loše, a to odmah rezultiralo teškim porazom.

“Ovo je prvi put da smo mi odigrali loše i to je odmah rezultiralo s teškim rezultatom. Naše ambicije se ne mijenjaju, moje se ne mijanjaju u svakom slučaju. Nadam se da ćemo iz ovog izaći više. Nedostajala su nam četiri igrača, tri se vraćaju i vidjećemo kako će se sve razvijati”, rekao je Nalić.

Za kraj je kazao kako ne zna da li će on biti trener koji će voditi ekipu i u narednoj sedmici.

“U ovom poslu nikad ne znate, ne znam da li ću ja biti trener koji će voditi ekipu sljedeće sedmice”, zaključio je stručnjak na klupi Tuzla Cityja.

SCsport

Komentari