Kandidati HDZ BiH za Gradsko vijeće Tuzla posjetili Par Selo

Kandidati HDZ BiH za Gradsko vijeće Tuzla posjetili su Par Selo i susreli se s mještanima ovog naselja kojima su predstavili predizborni program i smjernice za budući rad u Gradskom vijeću Tuzla.

Nikica Vidović, nositelj liste HDZ BiH izrazio je zahvalnost za dosadašnju potporu u radu HDZ BiH. Marko Tomić- Tisuća, predsjednik Temeljnog ogranka HDZ BiH Par Selo pozvao je na zajedništvo hrvatskog naroda kako bi i ovaj put ostvarili najbolji rezultat u ovom mjestu, izabrali vijećnike i imali predsjednika/predsjednicu Mjesne zajednice. Kandidatkinja Jasminka Mijatović, predstavnica Par Sela također je uputila riječi zahvale i potpore mještanima.

U proteklom razdoblju upravo kroz rad predstavnika HDZ BIH realizirani su neki od infrastrukturnih projekata na ovom području. Kako su istakli i sami mještani jedino se HDZ BiH istinski zalaže za Par Selo i njezin razvoj. Kandidati HDZ BiH obećali su još bolji rad u narednom sazivu i angažman kako bi se dovršili svi infrastrukturni projekti važni za Par Selo – saopšteno je.

(Tuzlainfo.ba/PO)

Komentari